söndag 5 juni 2016

ATV säljes

AMAZON.
OBS! Om du letar efter inlägg som handlar om Volvo Amazon, så finns de numer under en egen flik på toppen av sidan. Letar du efter ATV'n så kan du troligtvis bara se den.

SÅLD! FYRHJULINGEN ÄR SÅLD!
Sonen har växt ur sin fyrhjuling. Han är ungefär en och en halv meter nu, så detta fordon passar till kortare folk, i smurf-storlek. 
Märke är okänt, nå'n Kina-grej alltså. Den har dock funkat utmärkt till oss. Elstart och batteri som har stått på underhållsladdning sedan nytt. Det har dock ett par år på nacken. 
Motorn är på 90cc. Urstark och går bra. Fyrtaktare, så den för inte ett hemskt oväsen eller röker som vissa tvåtaktare kan göra. Inga växlar, bara centrifugalkoppling. Gasa och styr.
Just nu är fyrhjulingen utrustad med riktigt gashandtag som gör att den är "ostrypt", du kan alltså ge full gas med den, men originalgrejor för "tumgas" följer med. Denna kan justeras steglöst så att den bara ger lite gas för den unga nybörjaren. För pigga och alerta föräldrar finns en säkerhetssrömbrtyare bak på fordonet. Detta är en så'n där man kan springa efter barnet som kör och rycka ut "pluggen" till tändningen om man ser att det är på väg att gå på tok. Det funkar faktiskt rätt bra, och är dessutom förträfflig motion. Mycket glädje för pengarna.

3.500.-

Kan evt. bytas mot moped.



Batteri med snabbkoppling för laddare.


Riktigt gashandtag


Säkerhetsströmbytare. 
När gummipluggen tas bort stannar motorn. Man fäster ett snöre i pluggen och sen springer man efter barnet. Ser man att saker och ting håller på att gå åt pipan så rycker man bara ur pluggen.


Justerbar tumgas medföljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar